Spring naar content

Over ons

Waar staat Zirm voor?

In elke branche slijten er hardnekkig gewoonten in. Ze zijn niet altijd bevorderlijk voor de prijs of kwaliteit van de service. Toch zijn ze er moeilijk uit te krijgen. Iemand moet het patroon doorbreken en het wiel als het ware opnieuw uitvinden.

Zirm wil nadrukkelijk een advocatenkantoor nieuwe stijl zijn. Dat wordt al meteen duidelijk met de naam. Geen achternaam, want dat doet iedereen al. Dit advocatenkantoor heeft gewoon zelf een naam. Wie daar achter zit is niet onbelangrijk, maar het gaat vooral om de kwaliteit van het advies. Achternamen krijgen vanzelf betekenis wanneer er duurzame relaties ontstaan. 

Waarom Zirm? Zirm is in Zuid-Tirol de benaming voor de alpenden boom. Bijzonder aan deze boom is dat die ook onder extreme omstandigheden goed gedijt, boven de boomgrens kan groeien en rustig 1000 jaar oud wordt. Net als de zirm geen gewone boom is, wil Zirm geen gewoon kantoor zijn, maar een uitzonderlijk advocatenkantoor; een kantoor met een visie voor de lange termijn.

Wij gaan voor een duurzame samenwerking, niet de snelle winst. Zirm gelooft in een warme persoonlijke aanpak waarbij wij toegevoegde waarde creëren met een eigenzinnige werkwijze. Ook onder moeilijke omstandigheden blijven wij een betrouwbare partner voor onze klanten. Natuurlijk geloven wij in groei, maar we nemen er graag de tijd voor. Ook hebben wij genoeg lef om van de gebaande paden af te wijken en risico’s niet uit de weg te gaan, als dat een beter of eerlijker resultaat geeft.

Investeren in de lange termijn van onze relaties

Dat is Zirm. Een team van advocaten die het anders wil doen. Niet om het anders doen op zich, maar omdat wij denken het beter kan. Beter advies. Betere service. Meer meedenken. Meer durf. Aanpakken en resultaten leveren.

Wil je ons beter leren kennen? Dat kan. Ook onder de boomgrens. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking. Wij leren graag nieuwe mensen kennen.