Spring naar content

Procederen

De meeste mensen houden niet van verandering. Hoe mooi een project ook is, het kan zijn dat de omgeving tegen jouw project is en daarom opkomt tegen jouw vergunning(en). Dit kan leiden tot vertraging en jouw vergunning wordt als gevolg hiervan niet onherroepelijk. Dat kan problemen opleveren in geval van financiering door een bankinstelling of omdat je niet kan beginnen voordat de vergunning onherroepelijk is. 

Ook kan het zijn dat de gemeente besluit om jouw vergunning niet te verlenen of deze in te trekken of te herroepen. Dit terwijl al veel kosten zijn gemaakt en je met lege handen achter blijft.

In een notendop

  • Wij schatten de kans van slagen realistisch in; wij maken zaken niet mooier dan ze zijnl;
  • Wij ontzorgen jou tijdens de procedure, zodat jij je kunt focussen op je core business;
  • Jij weet op elk moment precies waar je staat en wat je kunt verwachten.

Dit doen wij voor jou

Wij weerleggen bezwaren en zorgen samen met de gemeente dat jouw vergunning zo snel mogelijk onherroepelijk wordt. Vinden wij gebreken in het besluit, dan zullen wij proberen om deze nog tijdens de procedure te laten herstellen.

Als jouw vergunning is geweigerd of herroepen zullen wij namens jou hiertegen opkomen en aangeven waarom het besluit niet terecht is en aan jou alsnog de vergunning moet worden verleend.